Managed hosting door True

RES Software leidt distributeurs op tot 'RES Champs'

 

RES Software, leverancier van user workspace management, heeft ook dit jaar een intensieve pre-sales training georganiseerd voor medewerkers van zijn distributeurs Azlan/CDG, Dupaco en InterAct.

RES Champs is ontwikkeld om de dienstverlening van de distributeurs verder te verbeteren. Zo kunnen zijn resellers in verkooptrajecten meer ondersteuning bieden. Dit jaar heeft voor het eerst ook een Belgische distributeur deelgenomen aan het programma.

De training versterkt zowel de commerciële als technische vaardigheden van distributeurs. Zo hebben de cursisten niet alleen aan een RES PowerFuse- en RES Wisdom-bootcamp sessie deelgenomen, ook worden informatieve sessies gehouden op het gebied van backoffice, productmanagement en support. Door de training beschikken de distributeurs over dezelfde kennis als de pre-sales consultants bij RES Software. De RES Champs worden regelmatig getraind, zodat het kennisniveau optimaal blijft.

"Het succes van het kanaal staat of valt met kennis", zegt Anita Barker, channel manager Nederland bij RES Software. "Om onze oplossingen goed te kunnen positioneren bij zowel resellers als klanten is gedegen productkennis essentieel. Daarom hechten we veel waarde aan de trainingen. Wanneer resellers bepaalde kennis niet in huis hebben, kunnen zij een beroep doen op de RES Champs bij de distributeurs."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3385765). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij RES

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.