Managed hosting door True

Alcadis en Alvarion tekenen distributieovereenkomst

 

Alcadis IP Solutions gaat de distributie van Alvarion-producten verzorgen. Naast de levering, garantieafhandeling en reparaties gaat de distributeur ook de trainingen, certificering en seminars uitvoeren. Alvarion levert wereldwijd telco-trade wlan- en wiax-infrastructuren voor video-, voice- en data-toepassingen.

"We hebben diverse merken in het segment van high-end outdoor wlan overwogen, maar Alvarion steekt overal met kop en schouder boven uit", vertelt Hans van Elsen, technical director bij Alcadis. "Tot op heden was er geen geautoriseerde distributeur actief in Nederland en konden resellers de producten en kennis alleen in het buitenland krijgen. Het partnerkanaal in Nederland moet leiden tot meer kwaliteit."

De distributeur wil met een partnerprogramma een stevige grip krijgen op de CCTV-branch en is dus op zoek naar partners die zowel data als video in hun portfolio hebben. Voor geïnteresseerde resellers is er eind mei een certificeringstraining. Tevens geeft de distributeur pre-sales ondersteuning, en helpt deze bij het opstellen van offertes en het invullen van aanbestedingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3384529). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.