Managed hosting door True

Sanchez opent hoofdkantoor in Amsterdam

 

Sanchez Computer Associates heeft een nieuw Europese hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam. Vanuit het Amsterdamse kantoor zal Sanchez werken aan de verdere uitbreiding in Europa.

Sanchez, leverancier van geïntegreerde softwareoplossingen voor de financiële dienstverlening, koos voor Amsterdam vanwege de goede bereikbaarheid van de andere Europese landen, alsmede de aanwezigheid van een uitstekende communicatie-infrastructuur.   ’Sanchez realiseert al meer dan een kwart van de jaaromzet in Europa. Met het openen van een nieuwe Europees hoofdkantoor blijven we ons strategisch richten op de Europese regio,’ zegt Michael Sanchez, chairman van Sanchez Computer Associates. ’We leveren real-time bankoplossingen met ondersteuning voor verschillende valuta door heel Europa. We hadden een nieuw kantoor nodig om onze huidige klanten in deze landen van dienst te zijn, maar ook ter ondersteuning van verdere groei.’ Onlangs heeft Sanchez de Line of Business Migration-strategie aangekondigd, een combinatie van de softwareapplicaties van Sanchez en een gefaseerde implementatie die leidt tot een moderne end-to-end bankoplossing en methodologie die zich in de praktijk hebben bewezen. Op basis hiervan kunnen financiële instellingen hun traditionele systemen vervangen met een minimum aan risico.   p.zeebregts@channelweb.nl  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3384). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.