Managed hosting door True

Cisco vernieuwt zijn partnerprogramma

 

Cisco kondigt aan zijn pan-Europese partnerprogramma Avant Garde te gaan vernieuwen. De leverancier wil zo zijn partners beter ondersteunen en reeks geschikte partners uitbreiden.

Cisco zegt het initiatief te ontplooien om partners een impuls te geven nu de economie aantrekt. Het nieuwe partnerprogramma bestaat uit een suite van tools, informatie en incentives die partners kunnen aanwenden om nieuwe business aan te trekken en te behouden.

Avant Garde ondersteunt verkoopafdelingen van bedrijven tot 1500 medewerkers. Het programma heeft als doel de verkoop- en marketinginitiatieven van de partners te verbeteren om zo te profiteren van de 4 miljard dollar potentiële omzet binnen dit segment.
"Cisco ziet dat de recessie het Europese bedrijfslandschap onherroepelijk heeft veranderd. Nu we die tijd achter ons kunnen laten, is het moment daar om te accelereren en onze partners te ondersteunen de vraag bij klanten in te vullen", zegt Fred Gerritse, directeur partnerorganisatie van Cisco Nederland. "Het Avant Garde-initiatief helpt partners in een vroeg stadium gesprekken te voeren rondom nieuwe businessmodellen en veranderingen, en deze juist aan te wenden om groei te realiseren."

Het programma bestaat uit twee tracks: Avant Garde Start voor partners die zich in de beginfase bevinden en Avant Garde Plus voor partners die hun relatie met Cisco willen uitbreiden.

Avant Garde Start is gericht op partners die willen samenwerken met Cisco en de distributiepartners. Deze partners profiteren van verkooptrainingen en hulp bij het opzetten van sales-initiatieven. Daarnaast krijgen ze informatie over klanten en co-marketingdiensten. Zo zijn ze beter in staat commerciële kansen te identificeren en te benutten.

Avant Garde Plus is bedoeld voor Certified Partners die een sterke positie hebben in een bepaald klantsegment. Dit premium programma bevat onder meer een suite van verkoopondersteunende diensten voor gezamenlijke lead-generatie. Bovendien biedt het programma financiële beloningen voor die partners die strategische doelen halen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3382143). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.