Managed hosting door True

Ingram Micro biedt ups-systemen van Liebert

 

Ingram Micro breidt zijn assortiment uit met ups-systemen (uninterruptable power supply) van Liebert. De distributeur maakt daarmee gebruik van de nieuwe mogelijkheden die zijn ontstaan doordat Avocent onderdeel is geworden van Emerson Network Power.

Deze uitbreiding van het assortiment past in het streven van Ingram Micro naar een one-stop-shop model.

Om resellers ook op inhoudelijk en commercieel vlak op weg te helpen, organiseren Ingram Micro en Avocent op 1 juli 2010 een training. Hier wordt productinformatie gedeeld en wordt aandacht geschonken aan de manier waarop resellers de ups-systemen kunnen verkopen. Suzette Oskam, general business unit manager bij Ingram Micro, is blij om nu aan de specifieke vraag naar ups-systemen te kunnen voldoen. "In de markt is een stijgende behoefte aan meer diversiteit en integratie van het ups-, energiebeheer- en managementportfolio. Het stelt ons nog beter in staat om totaaloplossingen aan te bieden, zowel op instap- als high-end-niveau."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3378608). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.