Managed hosting door True

RES en CA Technologies sluiten partnerschap

 

RES Software, leverancier van user workspace management, heeft een partnerschap met CA Technologies gesloten. Dit stelt hen in staat om een end-to-end oplossing te bieden voor zowel lokaal als virtueel beheer van 'workspace as a service'.

De oplossing van CA Technologies en RES Software biedt de mogelijkheid om traditionele desktops te veranderen in dynamische, virtuele werkomgevingen, aldus Roger Pilc, corporate senior vice president en general manager van de Virtualization and Service Automation Business Unit van CA Technologies. "Hiermee bieden we klanten verbeterde agility op lange termijn en mogelijkheden om kosten beter te beheren en service levels te waarborgen. Vandaag de dag maakt een medewerker gebruik van een desktop, mobiele telefoon, laptop of een ander apparaat om toegang tot internet te krijgen. Deze oplossing biedt de mogelijkheid om traditionele desktops te transformeren, zonder dat dit afbreuk doet aan de snelheid, de beveiliging of het kostenniveau."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3377824). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij RES

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.