Managed hosting door True

Eddy Provoost channel manager Zyxel

 

De Taiwanese netwerkleverancier Zyxel heeft Eddy Provoost aangetrokken als channel manager voor de Nederlandse markt. Provoost, die eerder werkte bij Intel en SMC, zegt nauwer te gaan samenwerken met de resellers. Zyxel ziet genoeg groeikansen, onder andere in de hotelbranche.

Provoost zegt diverse partners te bezoeken en hen te informeren over het nieuwe Zyxel-partnerprogramma dat onlangs werd geïntroduceerd. Hij wil ook nieuwe resellers werven voor het portfolio van switches, wlan, storage en voip-telefonie.

Zyxel wil met het nieuwe partnerprogramma, waaronder nu zo'n honderd resellers vallen, verder groeien in verticale markten, zoals de hotelbranche. Partners krijgen met het nieuwe programma drie procent korting op producten als ze zich inschrijven. Ook moet de volumeverkoop groter worden met de bestaande 500 resellers. Provoost: 'Onze usp is een combinatie van product, prijs en kwaliteit.'

Zyxel is onder andere verkrijgbaar bij distributeurs Ingram Micro, Valadis, TopIT, Copaco en Tech Data.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3375716). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.