Managed hosting door True

Fast Lane biedt nieuwe Cisco TelePresence-trainingen

 

Fast Lane, aanbieder van geautoriseerde Cisco-, NetApp- en VMware-trainingen, biedt de onlangs door Cisco geïntroduceerde TelePresence-trainingen. De trainingen bereiden Cisco-partners voor op het behalen van de TelePresence-certificering in het Authorized Technology Provider (ATP) Program.

De vierdaagse training Implementing Cisco Telepresence Solutions (ITS) behandelt de configuratie en implementatie van de TelePresence-functionaliteit. De tweedaagse training Physical Installation of Cisco TelePresence Systems (PITS) gaat in op de installatie van de TelePresence-systemen. Fast Lane combineert beide trainingen in het vijfdaagse TelePresence Bootcamp. Om te voldoen aan alle trainingsvoorwaarden voor het behalen van de ATP TelePresence-certificering nemen Systems Engineers, Field Engineers en Installation Technicians deel aan zowel de ITS- als de PITS-training, of aan het TelePresence Bootcamp. Aan het ATP Program is alleen op uitnodiging van Cisco deel te nemen.

Naast trainingen voor de ATP TelePresence-certificering biedt Fast Lane ATP-trainingen op het gebied van data center unified computing, video surveillance en outdoor wireless mesh.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3375607). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.