Managed hosting door True

Capgemini en Microsoft samen in de cloud

 

man cloud laptop kantoor

Capgemini en Microsoft werken samen in de cloud

Capgemini Group en Microsoft hebben een alliantieovereenkomst ondertekend om bedrijven te helpen bij de overstap naar cloud computing.

De alliantie houdt onder meer in dat Capgemini de Microsoft Business Productivity Online Suite gaat aanbieden (de cloud-gebaseerde communicatie- en samenwerkingsservice van Microsoft) via de onlangs door Capgemini aangekondigde Infostructure Transformation Services. Deze unit is opgericht om klanten te helpen kosten te besparen en de voordelen van de cloud en software-as-a-service te benutten.

Capgemini gaat de Microsoft Business Productivity Online Suite voor communicatie en samenwerking wereldwijd aanbieden. Door samen te werken met Microsoft beweert Capgemini zijn klanten aantrekkelijke cloud-toepassingen te kunnen aanbieden. 'Zo kunnen zij gebruikmaken van nieuwe commerciële modellen die uitgaan van cloud-computing en tegelijk voldoen aan de eisen die het bedrijfsleven stelt: betrouwbaarheid, zekerheid, bescherming en een bekende Microsoft-interface. Dankzij het flexibele, ‘hybride' model kan de klant de cloud-technologie van Microsoft gebruiken voor een deel van de gebruikers of voor alle gebruikers. Zo kunnen zij overstappen in hun eigen tempo', aldus Capgemini.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3372981). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.