Managed hosting door True

Cisco start Partner Demand Centre

 

Cisco introduceert Cisco Partner Demand Centre. Deze organisatie ondersteunt partners met marketinginitiatieven om hen meer omzet en winst te bezorgen.

Het Cisco Partner Demand Centre is opgezet om de omzet en winst van kanaalpartners te verhogen. Het centrum biedt op maat gesneden marketing tools en expertise met inbegrip van directe toegang tot ondersteuning van Cisco. Het helpt alle Cisco-partners die zich richten op kleine tot middelgrote bedrijven.

Thierry Drilhon, vice-president van de worldwide partner organisatie Cisco Europa: "Het centrum biedt onze gewaardeerde partner community toegang tot onze co-marketing motor, Partner Marketing Central. Ze krijgen toegang tot specialistische marketingvaardigheden en co-marketingmiddelen die helpen bij het creëren van campagnes en evenementen. Zo zetten wij hen op een koers voor duurzame groei."

Cisco-partners krijgen via het centrum toegang tot Partner Marketing Central. Deze portal bevat campagnesjablonen, eventmanagementtools, integratie van social media en marketingdiensten voor websites. Daarnaast krijgen de partners toegang tot M-conciërge, een callcenterservice die advies geeft over de inzet van de beschikbare middelen.

Voor partners die aangesloten zijn bij het pan-Europese initiatief Avant Garde, biedt het Partner Demand Center speciale voordelen. Ze kunnen klanten in het mkb-segment gerichter benaderen dankzij datamodellering en hoogwaardige marktinformatie. Daarnaast hebben ze toegang tot een Cisco client manager en marketingassistentie. Deze partners komen daarnaast in aanmerking voor uitvoering en ondersteuning van op maat gemaakte marketingcampagnes. Partners verbonden aan het Partner Development Fund, een initiatief waarbij partners eens per kwartaal worden beloond op basis van hun verkoop van small business-producten, kunnen er tevens voor kiezen deze beloning te gebruiken voor hun marketingcampagnes via het Partner Demand Center.

Inmiddels zijn er drie Partner Demand Centers opgericht, zodat de diensten in verschillende geografische tijdzones kunnen worden aangeboden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3370951). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.