Managed hosting door True

Aia en Thinkwise worden partners

 

Aia Software, producent van het ITP Document Platform, en Thinkwise Software, specialist in computergestuurde softwarebouw, hebben een partnerschap gesloten.

Met deze samenwerking is Thinkwise Software in staat documentmanagement aan te bieden als standaard component van zijn softwareontwikkel-workbench, de Thinkwise Software Factory. De maatwerkapplicaties die met deze ontwikkel-workbench gemaakt worden, zijn in het vervolg uitgerust met een standaardinterface met het ITP Document Platform. Hiermee wordt organisaties een end-to-end oplossing van input tot output geboden.

Bedrijven hebben vaak bedrijfsprocessen die niet in een standaardpakket zijn te vangen. Het ontwikkelen van een maatwerkpakket is echter een dure aangelegenheid. Met de Thinkwise Software Factory worden applicaties op een slimme manier volledig modelgedreven ontwikkeld. Hierdoor wordt het ontwikkelproces sneller en dus goedkoper. De uiteindelijke applicatie is bovendien makkelijker te onderhouden en aan te passen. Om de documentcompositie af te dekken heeft Thinkwise de functionaliteit van zijn schermcomponenten uitgebreid, waardoor de interface met ITP nu standaard voor alle Thinkwise-klanten beschikbaar is. Dankzij de integratie in het ITP Document Platform kan documentcompositie en -creatie nu ook in maatwerkoplossingen plaatsvinden, waardoor klanten hun volledige bedrijfsproces in één oplossing kunnen vatten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3370756). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.