Managed hosting door True

Mindjet sluit overeenkomst met Ferox Solutions

 

Mindjet, leverancier van samenwerkings- en individuele productiviteitstools die ideeën, informatie en mensen visueel verbinden, heeft Ferox Solutions benoemd tot officieel value added reseller.

Ferox Solutions is Microsoft Gold Certified Partner en onder andere specialist in SharePoint-oplossingen. Het bedrijf richt zich daarom vooral op het toepassingen op basis van Mindjet's MindManager for SharePoint.

MindManager for SharePoint is de nieuwste visualisatie-oplossing waarmee individuen en teams in staat zijn taken, documenten en andere lijsten in Microsoft Office SharePoint Server 2007 interactiever weer te geven, zodat de gegevens eenvoudiger zijn te vinden, te structureren en te bewerken. Op die manier verlopen projecten en bedrijfsprocessen sneller.

Robert Jan Smid, directeur van Ferox Solutions: "Mindjet biedt toepassingen die een zeer fraaie aanvulling vormen op onze bestaande oplossingen. De kracht van het visualiseren van informatie is ongekend. Dankzij MindManager haal je nog veel meer uit SharePoint en werkt het bovendien veel prettiger en efficienter. We verwachten vel klanten van deze nieuwe manier van werken met informatie te overtuigen."

Hilary de Rover, channel manager Nederland en Scandinavië van Mindjet: "MindManager for SharePoint biedt een enorm potentieel om uit bestaande toepassingen nog meer informatie te halen op een efficiëntere manier. We zoeken daarom verschillende partners die ons kunnen helpen deze toepassing breed in de markt te zetten. Ferox Solutions is daar de koploper in. Hun expertise in SharePoint zal van grote waarde zijn om waardevolle, complete visualisatie-toepassingen te maken."

Het eerste concrete resultaat van de samenwerking is een gezamenlijk seminar op 3 juni in Naarden, met als titel: Verhoog uw SharePoint-productiviteit met MindManager voor SharePoint.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3370673). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.