Managed hosting door True

Arrow ECS distribueert Blue Coat

 

Arrow Enterprise Computing Solutions heeft een strategische overeenkomst gesloten met Blue Coat Systems voor Benelux.

Arrow ECS zal het volledige Blue Coat-portfolio distribueren, inclusief de controle van de prestaties van toepassingen, optimalisatie van het wide-area-network (wan) en veilige web gateway-technologieën. Bart Van Rheenen, regiodirecteur van de Benelux voor Arrow ECS: "Onze softwareaanbiedingen sluiten naadloos aan, vooral op de applicatieversnelling- en wan-optimalisatieoplossingen van Blue Coat, waaronder het Packeteer-productassortiment dat Blue Coat onlangs heeft aangekocht." 

De overeenkomst met Arrow ECS is in lijn met Blue Coats strategie voor het ontwikkelen van zijn kanaalbusiness. Arrow ECS is gekozen als distributeur van Blue Coat op basis van ervaring, kennis en professionele diensten, die de informatietechnologie-infrastructuur in de Benelux aanvullen. 
Juergen Ruthotto-Doubek, directeur channel sales EMEA voor Blue Coat: "Samen met Arrow ECS kunnen we onze klanten en wederverkoperseen uitgebreide oplossing voor wan-optimalisatie en applicatielevering leveren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3367208). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.