Managed hosting door True

Ciber wordt reseller Microsoft Dynamics CRM

 

Microsoft en Ciber Nederland breiden de bestaande partnerovereenkomst uit met Microsoft Dynamics CRM.

Ciber levert advies-, implementatie- en beheerdiensten op het gebied van Microsoft Dynamics CRM. Ciber Nederland en Microsoft zijn al geruime tijd partners voor implementaties van diverse Microsoft-producten, waaronder Dynamics AX, Reporting Services, SharePoint, BizTalk en .Net. Met de crm-software van Microsoft kunnen gebruikers hun relaties zowel online als offline beheren. Door deze partnerovereenkomst heeft Ciber toegang tot ondersteuning, informatie en trainingen van Microsoft op het gebied van Dynamics CRM.

De samenwerking past goed binnen de Dynamics CRM-partnerstrategie van Microsoft, aldus Heleen van Offenbeek, director Microsoft Business Solutions bij Microsoft Nederland: "Dynamics CRM maakt op dit moment een snelle groei door in de enterprisemarkt. Het profiel en de footprint van Ciber in die markt sluiten daar naadloos op aan." Nico Verhagen, managing consultant Microsoft CRM bij Ciber, vervolgt: "We zijn erg verheugd met de uitbreiding van onze samenwerking. Dynamics CRM is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te combineren met andere oplossingen, door de open architectuur en ondersteunde standaarden. Dit zorgt ook voor een eenvoudig implementatietraject en een grote gebruikersacceptatie."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3364333). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.