Managed hosting door True

KPN gecertificeerd als Polycom-partner

 

KPN, Getronics en Newtel Essence zijn benoemd tot gecertificeerde partners van Polycom in de Benelux. Deze partijen zijn de eerste partners in de Benelux met een Platinum-certificering, de hoogste erkenning.

Deze week legden negen medewerkers van KPN, Getronics en Newtel Essence een examen af bij Polycom-distributeur GO Telecom. Hiermee voldoen de partijen aan alle eisen om zich te certificeren op het gehele voice-portfolio van Polycom. De grootste voordelen van deze certificering zijn de extra inkoopcondities, marketingbijdragen en ondersteuning vanuit Polycom en zijn distributeur GO Telecom.

Polycom startte vorig jaar voor het eerst met het certificeren van partners. Het doel is om op 1 juli van dit jaar aan alle partners een certificering toe te schrijven. Organisaties die overwegen om gecertificeerd partner te worden van Polycom kunnen zich laten voorlichten over de voordelen en eisen van deze certificering tijdens de GO Telecom open dag op 25 mei in Dordrecht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3361001). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.