Managed hosting door True

Cisco kondigt overname Moto aan

 

Cisco is van plan de Moto Development Group over te nemen. Dit in particuliere handen zijnde ontwerpadviesbureau ontwikkelt productstrategieën en producten voor consumenten.

Moto, gevestigd in San Francisco, vormt een aanvulling op Cisco's activiteiten in de consumentenmarkt, waardoor Cisco in staat is zijn strategie voor de ontwikkeling van consumentenproducten te versterken.

Moto heeft een team van meer dan 35 consultants. Het team heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van innovatieve producten, waaronder Cisco's Flip Video. Net als de overname van Pure Digital in 2009, is de overname van Moto een volgende stap in de integratie van design en gebruikersgemak in Cisco's producten voor de consumentenmarkt.

De financiële voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt. De acquisitie is onderhevig aan verschillende voorwaarden en zal naar verwachting voltooid zijn in het vierde kwartaal van het fiscale jaar 2010. Na de sluiting van de overname zullen de medewerkers van Moto deel uitmaken van Cisco's Consumer Products-team, dat onder leiding staat van senior vice president en general manager Jonathan Kaplan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3359546). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.