Managed hosting door True

Autodesk-partner Itannex introduceert SmartRevit

 

Itannex, leverancier van ontwerpoplossingen, introduceert SmartRevit voor Autodesk Revit. Dit is een praktijkgerichte methodiek om de samenwerking tussen architecten, constructeurs, aannemers en installateurs vanaf de eerste ideeën tot en met de onderhoudsfase van bouwprojecten te verbeteren.

Deze door Itannex ontwikkelde methodiek bestaat uit diverse productiviteitverhogende tools en templates, bibliotheken met gebouwonderdelen, een Nederlandstalig handboek en helpbestanden en speciale opleidingen in het multidisciplinair gebruik van Autodesk Revit en het beheer van BIM-modellen.

"SmartRevit is het resultaat van acht jaar toepassingservaring met Autodesk Revit in alle bouwdisciplines", zegt commercieel directeur Nico Ruikes. "Daardoor is het een pragmatische werkmethodiek voor het modelleren van gebouwen met de Autodesk Revit BIM-software en hergebruik van informatie door alle bouwpartners." De bibliotheek van SmartRevit is gebaseerd op de ‘best practice' afspraken van de onafhankelijke Revit-gebruikersgroep Nederland (RevitGG) en is eenvoudig uit te breiden met eigen onderdelen en details of bibliotheken van derden. De extra ontwerptools vereenvoudigen zowel het multidisciplinair samenwerken als de integratie van Revit-modellen met planning, calculatie en werkvoorbereiding. Geïnteresseerden kunnen op donderdagmiddag 27 mei aanstaande in Ridderkerk kennismaken met SmartRevit.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3356347). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.