Managed hosting door True

Windmark sluit overeenkomst met Kaviza

 

Windmark heeft een partnerovereenkomst gesloten met Kaviza, een leverancier van een turn-key oplossing voor virtuele desktops.

De turn-key oplossing van Kaviza voor virtuele desktops biedt onder andere de follow-me desktopfunctie, waarmee de eigen desktop vanaf ieder apparaat op iedere plek beschikbaar is. Handig voor scholen is de reset-functie bij het uitloggen, zodat iedere student altijd een schone en virusvrije desktop tot zijn beschikking heeft.

"Tijdens het evaluatieproces heeft Windmark gedemonstreerd hoe competent en ervaren ze zijn als leverancier van system management-oplossingen," zegt Volker Wiora, adviseur en vertegenwoordiger van Kaviza Europa. "We zijn ervan overtuigd dat zij de juiste partij zijn om Kaviza in Nederland op de kaart te zetten en kijken ernaar uit om met ze samen te werken."

"Wij hebben veel ervaring met applicatievirtualisatie en desktopmanagement. De recente aankondiging dat Kaviza Citrix XenServer-platform-support gaat bieden en dat het Citrix HDX-protocol in de oplossing geïntegreerd wordt, is een extra ondersteuning voor de keuze van Kaviza", is het commentaar van Windmark cto Robert de Windt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3352118). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.