Managed hosting door True

Actebis start dedicated business unit software

 

Actebis heeft sinds 1 mei een dedicated business unit software. Momenteel worden de merken Microsoft, Kaspersky en Panda gevoerd, spoedig zullen hier andere merken bij komen.

Door een specialistische business unit software kan de reseller rekenen op professionele pre- en aftersales, specialistische kennis, een deskundige licentiedesk en A-merken op het softwaregebied. Actebis zegt hierdoor beter te kunnen inspelen op de wensen van de klant.

Robert Paunovic, business unit manager software bij Actebis: "Met deze dedicated business unit trekken we de software business naar een hoger niveau. Niet alleen overheerst bij ons de aandacht voor een evenwichtige prijs/kwaliteitverhouding, maar we breiden ook het assortiment uit en bieden de klant meer gemak en service. Een voorbeeld hiervan is een speciaal resellerprogramma, waarin bij behaalde omzetten extra's te verdienen zijn. Met andere woorden: de reseller kan bij ons terecht voor vergaande service en gemak, maar ook voor een gunstige prijs.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3349896). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.