Managed hosting door True

Xerox sluit overeenkomst met Kender Thijssen

 

Handen schudden

Xerox heeft onlangs een resellerovereenkomst gesloten met Kender Thijssen, dat flexibele ict- en telefonie-infrastructuren aan het mkb ontwerpt, levert, beheert en optimaliseert.

Als nieuwe partner van Xerox zal Kender Thijssen het complete Xerox Office-portfolio verkopen, van zwart-wit- en kleurenprinters tot en met mfp's.
Door deze samenwerking kan Xerox nieuwe markten aanboren, waaronder werkplekbeheer. Voor Kender Thijssen betekent dit een completering van het producten- en dienstenaanbod op het gebied van werkplekken en printing; van de levering van machines tot en met het onderhouden van de werkplek, inclusief print- en documentmanagement.
"Kender Thijssen is voor Xerox een geschikte en belangrijke partner, omdat het bedrijf organisaties ondersteunt bij alle, ook complexe, ict-gerelateerde vraagstukken", aldus Frank Flebus, channel general manager Xerox Nederland. "Kender Thijssen heeft veel specifieke kennis van en ervaring met integratie van print- en documentmanagement in de infrastructuur van onze eindgebruikers."

Eric Bakker, commercieel directeur Kender Thijssen: "Als reseller van Xerox zijn wij in staat onze klanten een complete oplossing voor het document- en printingvraagstuk te bieden. Samen met Xerox hebben wij al aanzienlijke efficiencyverbeteringen bij onze klanten gerealiseerd met behulp van diverse printoplossingen. Dat zijn verbeteringen die concreet leiden tot beter resultaat en, zeker in deze tijd niet onbelangrijk, het realiseren van aantoonbare kostenbesparingen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3349249). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.