Managed hosting door True

Aplusk distribueert Christie-projectoren

 

Aplusk heeft de exclusieve distributie verkregen van de high-end Christie-projectoren in de Benelux.

Christie, producent van visuele presentatie-oplossingen voor bedrijven, entertainment en industrie, distribueert zijn high-end projectoren in de Benelux exclusief via Aplusk.

Voor zowel Christie als Aplusk vormen de high-end projectoren een belangrijke productgroep. Christie zocht een partner met hoogwaardige kennis en veel ervaring van AV-applicaties, AV-technologie en installaties  en Aplusk wilde zijn portfolio uitbreiden met 'super-high-end' projectoren om zijn dealers in het bovenste segment van de projectiemarkt beter van dienst te kunnen zijn.

De Aplusk-medewerkers zijn inmiddels getraind in het adviseren en implementeren van de volledige reeks high-end projectoren van Christie en heeft volledige toegang tot Christies diensten voor technische ondersteuning. Andersom verwacht Christie van zijn nieuwe partner continue terugkoppeling van ervaringen in de markt om het ontwerp van toekomstige producten te optimaliseren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3349230). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.