Managed hosting door True

Fast Lane Cisco European Learning Partner of the Year

 

Fast Lane heeft tijdens de Cisco Partner Summit in San Francisco vijf awards ontvangen, waaronder de award voor Cisco European Learning Partner of the Year. In 2009 mocht Fast Lane deze award ook in ontvangst nemen.

"Fast Lane is, zowel op Europees niveau als wereldwijd, één van de belangrijkste Cisco Learning Solutions Partners. Met een indrukwekkende remote labinfrastructuur, gebaseerd op groene datacenteroplossingen, is Fast Lane in staat trainingen aan te bieden in vrijwel alle advanced en emerging technologieën", aldus Fred Gerritse, directeur partnerorganisatie, Cisco Nederland. "Naast de samenwerking met lokale Cisco-teams volgt Fast Lane Cisco's productontwikkeling en strategieën nauwlettend. Fast Lane is de eerste Learning Partner die alle zes Education Specializations behaalde. Ondanks de moeilijke economische omstandigheden realiseerde Fast Lane in de eerste drie kwartalen van het fiscale jaar 2010 een groei van 5 procent. Deze groei is onder andere te verklaren door de uitbreiding van het aantal Fast Lane-trainingscentra in Europa."

Naast de Cisco European Learning Partner of the Year 2010 award ontving Fast Lane awards voor Excellence in Acceleration op zowel wereldwijd als Europees niveau, Excellence in Collaboration op Europees niveau, en Excellence in Innovation voor Emerging Markets.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3346218). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.