Managed hosting door True

Brain Force presenteert nieuwe desktopomgeving

 

Brain Force, specialist op het gebied van de inrichting van optimale ict-infrastructuren, introduceert een geheel nieuwe desktopomgeving voor de overheid.

Onder de naam ‘Rethink the Desktop' toont Brain Force tijdens de beurs Overheid en ICT de nieuwe omgeving, die gebaseerd is op een combinatie van Citrix XenDesktop en Microsoft.

Albert Hooyer, product manager bij Brain Force: "De overheid heeft in toenemende mate te maken met een behoefte om overal en altijd te kunnen werken, met nieuwe gebouwen die minder werkplekken bevatten dan het aantal medewerkers, en met een groeiende vraag naar betrouwbare en beschikbare ict-voorzieningen, waarbij nieuwe functionaliteit snel en voorspelbaar moet kunnen worden toegevoegd. En dat alles tegen zo laag mogelijke kosten en met de hoogste veiligheid, want het gaat natuurlijk nog altijd wel om vertrouwelijke gegevens van burgers en bedrijven."

Tijdens de beurs Overheid en ICT demonstreert Brain Force oplossingen om mensen effectiever met elkaar te laten samenwerken en tegelijkertijd de kosten voor ict-beheer te verlagen. In een virtuele ict-omgeving voor op kantoor, thuis én onderweg worden nieuwe producten gedemonstreerd voor ‘free seating' en it-beheer. Citrix XenDesktop met Microsoft-technologie is een totaaloplossing en verschilt in een belangrijk opzicht van wat VDI is gaan heten: het werkt namelijk met meerdere virtualisatietechnologieën. XenDesktop, met FlexCast delivery-technologie, kan elk belangrijk desktopvirtualisatiemodel ondersteunen in één geïntegreerde oplossing. Speciale thema's die hieraan verbonden zijn, zijn thuiswerken, de bereikbare overheid en de optimale werkplek bij de overheid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3340123). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.