Managed hosting door True

Samenwerking Rackspace Hosting en Spiceworks

 

Rackspace Hosting, leverancier van hosting en cloud computing, heeft een overeenkomst gesloten met Spiceworks.

Door de samenwerking kunnen midden- en kleinbedrijven hun Rackspace e-mail hosting-diensten beheren via de gratis it-managementapplicatie van Spiceworks. De geïntegreerde systemen vereenvoudigen de werkzaamheden van it-professionals, omdat zij Rackspace cloud e-maildiensten kunnen ccontroleren en administreren binnen de Spiceworks-beheerinterface. Hierdoor is het niet nodig een aparte portal op te zetten.

Door de samenwerking met Spiceworks kan Rackspace de functionaliteit van zijn hosted e-mailservices, zoals Rackspace Email, Microsoft Exchange of een combinatie van beide, beschikbaar stellen aan klanten en partners. Met de Rackspace API kunnen zij hun oplossingen integreren in het Rackspace cloud e-mailplatform. Voor Spiceworks is de integratie onderdeel van continue inspanningen om it-professionals in het mkb gratis beheerfunctionaliteit te bieden voor eigen cloud-gebaseerde en hybride it-infrastructuren.

"Al meer dan 25 procent van het mkb maakt gebruik van cloud-oplossingen en dat percentage neemt snel toe", zegt Brian Garvey, country manager Rackspace Benelux. "Dit betekent ook dat het beheer van it-toepassingen verder gaat dan de serverruimte van het bedrijf zelf. Met een geïntegreerde beheerapplicatie maken we de voordelen van het Rackspace cloud e-mailplatform beschikbaar voor de klanten van Spiceworks."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3340081). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.