Managed hosting door True

Investeerder steekt 4,7 miljoen in Res Software

 

Investeringsmaatschappij Gimv investeert 4,7 miljoen euro in het Nederlandse Res Software. De maker van beheersoftware gaat het geld gebruiken om internationaal uit te breiden, vooral in Noord-Amerika. De partijen maken niet bekend hoe groot het aandeel wordt dat Gimv krijgt in het Nederlandse bedrijf.

De investeerder mag in ieder geval wel meestemmen over beslissingen, zegt een woordvoerder. Volgens de investeerder kan de softwaremaker met het geld verder bouwen op de recente ontwikkelingen bij het bedrijf. Zo werd onlangs Klaus Besier als ceo aangesteld en bracht het bedrijf een nieuw product op de markt. Ook sloot Res software contracten met bedrijven in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

De investeerder noemt het beheer van de desktop een domein waarin het veel interesse heeft. ‘Dat komt door de mogelijke omvang van de kansen en het tempo van de verandering van de sector. We denken dat Res Software een uniek product met een duidelijke return-on-investment heeft. Bovendien heeft het bedrijf al een omvangrijk klantenbestand.'

Het bedrijf heeft een vestiging in Den Bosch en in het Amerikaanse Philadelphia. Bij de softwaremaker werken honderd mensen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3339627). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.