Managed hosting door True

TrustAlert start strategische samenwerking met Telecoi

 

Vandaag is bekend gemaakt dat TrustAlert, softwareontwikkelaar en leverancier van kostenefficiënte en schaalbare netwerk-toegang oplossingen, en Telecoi een langdurige strategische samenwerking aangaan. Telecoi, sinds 1986 actief in de telecombranche, staat bekend om de betrouwbare online diensten die zij aanbiedt aan een brede gebruikerscommunity. De schaalbaarheid, beheerbaarheid en bovenal veiligheid die de TrustAlert oplossing toevoegt aan de diensten van Telecoi, waren doorslaggevend voor deze strategische samenwerking.

TrustAlert en Telecoi gaan een langdurige strategische samenwerking aan. Telecoi staat bekend om de betrouwbare online diensten die zij aanbiedt aan een brede gebruikerscommunity. De oplossing die TrustAlert toevoegt aan de diensten van Telecoi, zoals schaalbaarheid, beheerbaarheid en veiligheid, waren doorslaggevend voor de nieuwe samenwerking.

"Telecoi zal de TrustAlert oplossing opnemen in haar netwerk infrastructuur. Hierdoor kan Telecoi zeer veilige, 2-zijdige SSL gebaseerde, verbindingen tot haar online diensten aan haar klanten bieden"., aldus Ton Aries, mede-eigenaar Telecoi.

Verhoogde mate van privacy bescherming

"Telecoi klanten genieten hierdoor een verhoogde mate van privacy bescherming. Ze zijn beschermt tegen Man-in-the-Middle aanvallen, als ook optioneel tegen succesvolle Phishing aanvallen", aldus Michael van der Sman, manager operations bij TrustAlert. "Ook de gebruikservaring van de Telecoi klanten zal door de oplossing van TrustAlert flink omhoog gaan: Single Sign-On tot de Telecoi omgeving en sterke authenticatie zonder fysieke token zijn slechts enkele voorbeelden die mogelijk worden door onze samenwerking".


Over TrustAlert
TrustAlert is producent van slimme oplossingen om bestaande authenticatie van gebruikers sterker, goedkoper en eenvoudiger beheer- en beheersbaar te maken.Sinds 2001 is TrustAlert actief in Europa waarbij in de afgelopen jaren klanten zoals Oce Technologies, De Raad van de Europese Unie, Interbank, Marel en CTB Personele Systemen voor deze oplossing hebben gekozen. De TrustAlert oplossingen werken op basis van standaarden, waardoor deze breed inzetbaar zijn in vrijwel elke netwerk omgeving. Voor meer informatie zie www.trustalert.com


Over Telecoi
Telecoi wordt door velen al bestempeld als "het best bewaarde geheim in de mobiele diensten". Vanaf 1986 heeft Telecoi een indrukwekkende staat van dienst op weten te bouwen in de telecombranche en is marktleider in de Benelux. Het bedrijf heeft een eigen research en development afdeling. Tezamen met een uitgebreid dienstenpakket, bestaande uit mobiel internet, mobiele ticketing, bluetooth, gateways en paymentsystems biedt Telecoi bedrijven een one-stop-shop model om hen zo succesvol mogelijk te maken op het gebied van internet en mobiel. Telecoi heeft inmiddels mobile services geleverd aan o.a. Samsung, Ajax, ID & T, T-Mobile en Puma.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3323290). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.