Managed hosting door True

Intel kijkt verder dan integrator

 

Intel is een programma gestart om niet alleen integrators te ondersteunen, maar ook partners die systemen verkopen die door anderen zijn gebouwd. Dat zei Intels vice president sales en marketing Steven Dallman donderdag 15 april tijdens Intels Solution Summit in Dubai. De conferentie is gericht op partners en -wederverkopers van de chipfabrikant, die opereren binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

'Veel bestaande partners integreerden aanvankelijk Intel-producten in laptops en servers. Afgezien van het verre oosten, is dat sinds de introductie van de netbook minder het geval. We willen die partners niet het gevoel geven dat we ze vergeten zijn', zei Dallman.
Onderdeel van het programma is de website technologyprovider.intel.com, die ondersteuning biedt in elf talen. Wederverkopers kunnen hier commerciële informatie vinden, zoals sales en marketing toolkits, online training, en marktinformatie.

Klant tevreden stellen
Gilles Pellet, director emea marketing: 'We willen verkopers helpen bij hun verkoop, niet enkel technologen helpen om systemen te bouwen.'
'Resellers houden zich traditioneel bezig met het zelf bouwen van producten gebaseerd op Intel-technologie', zei Intels sales- en distributiedirecteur Maurits Tichelman. 'Maar als een reseller, om een klant tevreden te stellen, producten van anderen gaat verkopen, dan willen we hem blijven ondersteunen. Hij moet dan toegang blijven houden tot dezelfde informatie.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3322551). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.