Managed hosting door True

Google Enterprise krijgt channel manager

 

Google Enterprise voegt twee nieuwe medewerkers toe aan zijn sales team. Eddy Veldhuizen is benoemd tot regional channel manager en Niek Snel is aangetrokken als sales executive voor Google Enterprise Benelux.

Met Eddy Veldhuizen heeft Google een ervaren channel manager aangesteld. Zo heeft hij als manager strategic alliances en partner development manager bij Microsoft Nederland ruime ervaring opgedaan met partners. Bij Google Enterprise zal hij het partnerkanaal uitbreiden en een lokale partnerstrategie implementeren.

Niek Snel was voor zijn overstap naar Google account manager new business bij NetApp (Network Appliance). Daarvoor was Snel ruim negen jaar werkzaam bij Avaya en Lucent Technologies, in verschillende functies, waaronder regional account manager EMEA en Azië.

Erik de Muinck Keizer, head Google Enterprise Benelux: "We merken duidelijk dat de populariteit van cloud computing sterk stijgt en dat daarmee ook de vraag naar onze Enterprise-oplossingen toeneemt. Met de uitbreiding van ons sales team en het aanstellen van een ervaren channel manager kunnen we zowel via het indirecte als directe kanaal onze klanten beter van dienst zijn en de aanwezige marktkansen maximaal benutten."

Google Enterprise biedt onder de naam Google Apps bedrijfsoplossingen voor onder meer e-mail, tekstverwerking en presentaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3318001). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.