Managed hosting door True

In 2012 zijn er 20 miljoen iPads verkocht

 

Apple zal in 2012 ruim 20 miljoen iPads verkopen en hierdoor marktleider worden in de tablet-pc-markt, aldus onderzoeksbureau iSuppli. Zelfs Apple's weigering om Adobe Flash te ondersteunen beinvloedt de verdere groei nauwelijks, aldus het onderzoeksbureau.

Apple's beslissing om Adobe Flash niet te ondersteunen op de iPad is een grote gok, aldus iSuppli. Consumenten omhelzen de iPad echter en dit jaar zullen er ongeveer 7,1 exemplaren verkocht worden. In 2011 zijn dat er 14,4 miljoen. In 2012 gaan er 20,1 exemplaren over de toonbank. De cijfers van iSupply zijn behoudend, dus het kan ook zo zijn dat Apple er nog veel meer verkoopt. Vooral Apple's touchscreen interface is populair bij gebruikers en het apparaat brengt alle het goede samen van een pc, een notebook en een tablet pc. Apple krijgt wel te maken met meer concurrentie, maar zal door zijn merknaam en leidende rol een sterke speler blijven, aldus iSupply.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3315838). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.