Managed hosting door True

Citrix stimuleert XenDesktop-partners

 

Citrix heeft onlangs XenDesktop 4 geïntroduceerd. Deze technologie biedt verbeteringen op het gebied van veiligheid, kostenbesparing en snelheid van specifieke applicaties. Met het Citrix Solutions Advisor-kanaalprogramma wil de leverancier via partners meer Citrix XenDesktop in de markt zetten.

Om op de introductie en mogelijkheden van XenDesktop 4 voort te borduren komt Citrix met het Citrix Solutions Advisor-kanaalprogramma, waarmee partners en hun klanten toegang hebben tot de nieuwste desktopvirtualisatietechnologieën. Uiteindelijk wil Citrix met de ‘XenDesktop Virtualisation Specialist Partners' partners stimuleren om desktopvirtualisatie op lokale markten verder uit te breiden.

Dit betekent volgens André Lodewijks, channel manager Benelux bij Citrix Systems, dat partners worden voorzien van alle nodige middelen om desktopvirtualisatie overal te implementeren en te blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden bij verschillende organisaties. Citrix-partners hebben verder de mogelijkheid om desktopvirtualisatie aan te bieden bij eigen klanten. Ook krijgen Citrix-partners trainingen en opleidingen aangeboden om het strategische belang van desktopvirtualisatie op de lange termijn te kunnen waarborgen. Hierbij moeten eindgebruikers inzicht krijgen dat desktopvirtualisatie niet alleen draait om VDI, maar dat er ook andere manieren van desktopvirtualisatie zijn die rekening houden met online, offline en bandbreedte.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3312829). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.