Managed hosting door True

Directeur Louwrens Boomsma van ECL overleden

 

Vandaag maakte distributeur ECL bekend dat oprichter en algemeen directeur Louwrens Boomsma is overleden.

Vandaag is oprichter en algemeen directeur Louwrens Boomsma van ECL overleden. Henk Gankema zegt in een schrijven namens de distributeur uit Hoofddorp: 'Uiterst bedroefd delen wij u mede dat onze algemeen directeur, Louwrens J. Boomsma, op vrijdag 6 augustus 2004 is overleden. Door een hartaandoening is hij niet ouder geworden dan 45-jaar. Louwrens laat een vrouw en twee kinderen achter.

Al langere tijd had Louwrens problemen met zijn gezondheid. Door zijn sterke overwinningsdrang wist hij meerdere keren uit een dal terug te komen. Helaas liet zijn gezondheid het de laatste periode steeds meer afweten.

Louwrens is de oprichter van ECL. In ruim 10 jaar heeft hij ECL gemaakt tot een volwaardige ICT distributeur en is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste componenten distributeur van Nederland. ECL was zijn passie, waar hij elke dag met veel enthousiasme naar toe ging. Het personeel zal hem dan ook enorm gaan missen. De taken van Louwrens zullen worden voortgezet door de huidige directie.

Op de website van ECL is een condoleanceregister geopend waar een ieder zijn medeleven kan betonen. Wij wensen Meta, Tina, Linda, familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/330866). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.