Managed hosting door True

OnDemand Groep start Apple-verhuurservice

 

Ict-dienstverlener OnDemand Groep, gespecialiseerd in de verhuur van IBM-, Lenovo- en Apple-systemen, heeft een nieuwe onderneming opgericht: iRent, the Apple rental company.

iRent heeft een website ingericht voor de verhuur van alle Apple-systemen. Bedrijven kunnen op ieder gewenst moment een nieuw systeem huren, volledig naar wens van de klant geconfigureerd.

"We merken dat er steeds meer vraag is naar het huren van tijdelijke Apple-capaciteit, zowel voor intern gebruik, als bijvoorbeeld voor beurzen en workshops", vertelt Bart van Dijk van iRent.

iRent levert, ongeacht het aantal systemen, binnen 24 uur.

iOutlet voor tweedehands Apple-systemen
Tegelijkertijd is iRent onder de naam iOutlet van start gegaan met een online Apple outlet store. Van Dijk: "iOutlet is een onafhankelijke leverancier van Apple-hardware. Via iOutlet leveren wij gebruikte en refurbished Apple-hardware die distributeurs en resellers doorgaans niet meer kunnen leveren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3306642). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.