Managed hosting door True

SecureComm distribueert Quest Software

 

Quest Software en SecureComm hebben onlangs een distributieovereenkomst getekend. Securecomm zal exclusief vWorkspace van Quest distribueren in de Benelux.

Door deze samenwerking zegt Securecomm zijn resellers complete virtualisatie-oplossingen te kunnen bieden. vWorkspace is een managementplatform voor desktopvirtualisatie die meerdere virtualisatie technieken en technologieën combineert en zorgt voor eenvoudige toegang, one user access point en één management console. Quest werkt onder andere samen met Microsoft.

Directeur Raymond Kreefft van SecureComm is verheugd over deze samenwerking omdat deze niet alleen een mooie aanvulling is voor zijn resellers, maar ook de positie van SecureComm verder verstevigt. Om de samenwerking kracht bij te zetten organiseert Securecomm op 18 mei een virtualisatie-evenement waarin onder andere de mogelijkheden van Quest worden gepresenteerd en resellers van Securecomm de mogelijkheid krijgen om de oplossingen in een live-omgeving uit te proberen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3305683). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.