Managed hosting door True

Blencom ICT aangesteld als reseller OneXS

 

OneXS, aanbieder van communicatieoplossingen voor bedrijven, heeft Blencom ICT Solutions uit Assen aangesteld als end-to-end reseller van het OneXS-dienstenportfolio. Blencom ICT Solutions wordt OneXS totaalleverancier in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Blencom ICT Solutions was al goed vertegenwoordigd als consultant en leverancier van oplossingen in de gehele keten. Richard Giezen, directeur van Blencom ICT Solutions: "Ons portfolio bestaat uit oslag-, werkplek- en serveroplossingen, glasvezelverbindingen, databeveiliging en ict beheer. Ook leveren we ip-telefonie-oplossingen, maar nog niet volledig hosted. We zien dat ‘telefonie in the cloud' zeer sterk aan populariteit wint en bij organisaties steeds meer wordt gebruikt. OneXS heeft een transparante hosted telefoniedienst, biedt SIP trunking en OneXStream breedbandverbindingen. Dit is een mooie aanvulling op ons dienstengamma."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3303945). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.