Managed hosting door True

Novell presenteert Pulse-preview

 

Novell heeft een preview van Novell Pulse gepresenteerd. De aanwezigen bij de jaarlijkse Novell BrainShare-conferentie die afgelopen week in de Verenigde Staten is gehouden krijgen als eerste een account en vijf uitnodigingen. Zij krijgen hiermee toegang tot de preview zodra deze beschikbaar is.

Novell Pulse is een realtime cloud-samenwerkingsplatform voor ondernemingen. De oplossing biedt onder andere instant messaging, het delen van documenten, sociale netwerken en revisie door meerdere personen in realtime. Novell Pulse is geschikt om stand alone of binnen een bestaande samenwerkingsoplossing te worden gebruikt. Voor integratie met nieuwe hulpmiddelen zoals Google Wave en extensies van het Novell Pulse-platform, maakt Novell Pulse gebruik van Google Wave Federation Protocol. Daarmee biedt het een open samenwerkingskader waarmee organisaties diverse tools van derden kunnen gebruiken binnen één interface.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3303682). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.