Managed hosting door True

Cisco online winkel verkoopt via partners

 

Cisco biedt voortaan zijn complete portfolio voor de kleinzakelijke markt ook online aan. De Nederlandse website van Cisco vormt een portal naar de e-commerceplatformen van de Cisco Direct Marketing Resellers (DMR's) die deelnemen aan dit initiatief.

Op deze manier biedt Cisco klanten en prospects de mogelijkheid in één overzicht te zien welke mkb-producten er beschikbaar zijn, hoeveel producten er op voorraad zijn en tegen welke prijs, en kunnen zij deze direct bestellen via gecertificeerde resellers. Deelnemende partners zijn momenteel Aces Direct, BuyOnline en Centralpoint.nl. Dit aanbod wordt de komende tijd uitgebreid.

Rob de Wildt, director commercial & small business bij Cisco: "Vanuit onze partners bestond de behoefte aan een overkoepelende portal waar kleine bedrijven eenvoudig producten kunnen bestellen bij een Cisco-partner van hun keuze. De portal biedt een compleet overzicht van ons mkb-aanbod bij verschillende partners. We zijn er dan ook van overtuigd hiermee een positieve bijdrage te leveren aan de dienstverlening aan onze klanten en prospects."

Het mkb-productportfolio van Cisco biedt kleine bedrijven technologie waarmee werknemers, leveranciers en klanten onbegrensd, op elke gewenste tijd en plaats, veilig met elkaar verbonden zijn. Ze kunnen er niet alleen overal mee werken, maar zijn ook productiever en efficiënter, zo meent Cisco.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3300375). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Wel jammer dat Cisco bijna niks op vooraad heeft. Cisco kampt al langer met produktie problemen en lange levertijden (3-6 maanden). Ik koop liever bij brokers, die hebben tenminste vooraad en veel betere prijzen dan officiele Cisco partners.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.