Managed hosting door True

Human Inference breidt uit in Spanje en Zweden

 

De Arnhemse leverancier van analytische software voor de verbetering van datakwaliteit, Human Inference, opent kantoren in de Zweedse hoofdstad Stockholm en de Spaanse hoofdstad Madrid. De uitbreiding is onderdeel van de internationale groeistrategie van het bedrijf. De leiding over de nieuwe kantoren ligt in handen van de partner development managers Isac Malm en Carlos Santos. Zij richten zich op de groei van het bedrijf in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Spanje en Portugal.

Het bedrijf wordt geleid door Sabine Palinckx, die sinds 1 maart 2009 voor onbepaalde tijd algemeen directeur van het bedrijf is. Ze werkte daarvoor onder andere in het Europese managementteam van softwarehuis SAP. Palinckx moet de Arnhemse leverancier van software voor datakwaliteitverbetering leiden naar internationale uitbreiding. Ze won in 2008 de Computable Award voor ceo van het jaar.

Human Inference sloot eind 2009 een zevenjarig contract met de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB). De voetbalbond gebruikt de analytische software om gegevens uit het registratiesysteem voor seizoenskaarthouders van clubs uit het betaald voetbal te controleren op fouten en doublures.

ING

De programmatuur van de softwareleverancier is gebaseerd op natuurlijke taalverwerking en is toegesneden op grote databases. Het bedrijf heeft 250 klanten, waaronder Aegon, ANWB, Achmea, Essent, ING en De Telegraaf en Wehkamp.

Naast de hoofdvestiging in Arnhem heeft het bedrijf vestigingen in Engeland, Duitsland en België en is het vertegenwoordigd in Frankrijk, Italië, Zwitserland, Oostenrijk en Maleisië.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3297165). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.