Managed hosting door True

Fusie CMG en Logica staat op stapel

 

De raad van bestuur van Logica heeft een persbericht uit laten gaan waren een mogelijke fusie van CMG en Logica wordt aangekondigd. Dit naar aanleiding van speculaties in de pers eerder vandaag.

De raad van bestuur van Logica bevestigt dat er, in een nog vroegtijdig stadium, gesprekken plaatsvinden tussen Logica en CMG over de commerciële voordelen van een fusie. Naast de ruimte die zal ontstaan om flink te bezuinigen op operationele kosten binnen de gecombineerde activiteiten, zou een fusie leiden tot één van Europa’s grootste beursgenoteerde IT dienstverleners, met marktleiderschap op het gebied van ’mobile messaging software’. Een transactie zou tot stand komen als een ’all share’ fusie, waarbij Logica 60 procent en CMG 40 procent van de aandelen verwerft in de gecombineerde onderneming. Naar verwachting zal Cor Stutterheim (executive chairman CMG) non executive chairman en Martin Read (managing director en chief executive Logica) chief executive officer worden van het gecombineerde concern.   Logica bevestigt dat een fusie de nodige aandacht heeft en dat deze slechts doorgang vindt indien beide raden van bestuur overtuigd zijn dat een transactie in het beste belang is van de belanghebbenden.   De aandeelhouders worden op de hoogte gehouden van verdere ontwikkelingen. Een nadere aankondiging volgt als daar aanleiding toe is. Een volgende aankondiging wordt over enkele weken verwacht.   Redactie CRN  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3294). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.