Managed hosting door True

MarketCap en CRN starten Channel Monitor

 

MarketCap en CRN gaan de ontwikkelingen in de Nederlandse resellermarkt volgen. De uitkomsten van het onderzoek worden gepubliceerd in de CRN printeditie en op channelweb.nl. Onder de deelnemers zal onder andere een luxe, geheel verzorgd weekend voor twee personen naar Barcelona, Stockholm of Milaan verloot worden.

Elk kwartaal worden er interviews afgenomen over de ontwikkelingen in het it-kanaal. De uitkomsten van de Channel Monitor worden gepubliceerd in CRN (www.channelweb.nl). Dit onderzoek beantwoordt aan een toenemende vraag vanuit de resellers, it-leveranciers en distributeurs naar meer en vooral continu en trendmatig inzicht in het resellerkanaal.

Wat motiveert een reseller om een product wel of juist niet actief te promoten en te verkopen? Welke producten doen het goed, welke gaan het goed doen en welke hebben hun beste tijd gehad? Wat is het imago van een bepaald merk? Wat is de 'share of wallet' van een bepaalde leverancier? Allemaal vragen, waarvan de antwoorden een goed inzicht opleveren in het it-kanaal. Het onderzoek zal informatie opleveren aan de hand waarvan resellers, leveranciers en distributeurs in Nederland en België meer onderbouwd, sneller, efficiënter en effectiever kunnen reageren en handelen, aldus Alfred den Besten, directeur van MarketCap. "Het kanaal is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden en dan gaat het niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit. Voor zowel leveranciers en resellers als distributeurs is het van cruciaal belang om op continue basis te weten wat er speelt, wat de verwachtingen zijn en met welke emoties zij rekening moeten houden. Het is dus ook in het belang van het kanaal zelf om deel te nemen aan de Channel Monitor".

Wilt u als reseller deelnemen aan dit onderzoek, stuur dan een bericht aan info@marketcap.eu. Als dank voor uw medewerking ontvangt u een samenvatting van het onderzoek. Dit is voor resellers een mogelijkheid om hun positie ten opzichte van de concurrentie en hun positie in de markt te bepalen.

Onder de deelnemers aan het onderzoek zal onder meer een luxe, geheel verzorgd weekend voor twee personen naar Barcelona, Stockholm of Milaan verloot worden.

Meer informatie staat ook op: http://www.marketcap.eu/news-articles/9/nieuwsbericht/29/

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3293531). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.