Managed hosting door True

Brain Force is V-Alliance-partner Microsoft en Citrix

 

Microsoft en Citrix introduceren een gezamenlijk programma in server- en desktopvirtualisatie, V-Alliance. Brain Force is een van de eerste partners die instapt en klanten gaat helpen de voordelen van de samenwerking te benutten.

Brain Force is Microsoft Certified Gold Services Ready Partner en Citrix Silver Solution Advisor. Het V-Alliance-programma van Microsoft en Citrix levert virtual computing via een gezamenlijke ‘optimized desktop'-oplossing. Organisaties die nu plannen maken om naar Windows 7 te migreren, profiteren van de samenwerking. Citrix XenDesktop biedt bedrijven nog meer hulpmiddelen om klanten een goede werkplek te bieden, aldus Albert Hooyer, manager innovatie & techniek bij Brain Force. "Citrix XenDesktop met Microsoft-technologie is een totaaloplossing en verschilt in een belangrijk opzicht van wat VDI is gaan heten: het werkt namelijk met meerdere virtualisatietechnologieën. XenDesktop 4, met FlexCast delivery-technologie, is het eerste product dat elk belangrijk desktopvirtualisatiemodel kan ondersteunen in één enkele, geïntegreerde oplossing. Deze doorbraak verhoogt de return on investment en zorgt voor eenvoudiger beheer. Het werkt met hosted VM based desktops (traditionele VDI-technologie), hosted blade pc desktops en hosted shared desktops. Het ondersteunt ook XenServer en Microsoft Hyper-V. Daarnaast is het te combineren met Microsoft App-V en System Center en dat is een groot voordeel."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3293400). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.