Managed hosting door True

Scense en DHS sluiten resellerovereenkomst

 

DHS Informatisering gaat oplossingen leveren van Scense, leverancier van user workspace management software en virtual desktop infrastructure.

Luc Prenen, commercieel directeur DHS, vertelt: "Sinds 2008 bieden wij het VDI-concept (virtual desktop infrastructure) aan, een tegenhanger van het Citrix-concept. Naar onze mening heeft VDI zeer veel voordelen, voor zowel de ict-afdeling van onze klanten, als de eindgebruikers zelf. Klanten zijn meestal niet genoodzaakt bestaande apparatuur, zoals desktops en tokens, te vervangen en eindgebruikers kunnen voortaan écht altijd en overal op een veilige manier bij hun applicaties en informatie. Dat is wat je wilt." "

Luc Pennings, senior director marketing & sales bij Scense, zegt dat zijn producten goed aansluiten. "DHS verkoopt al jaren de oplossingen van Sun Microsystems en VMware. Met de komst van de Sun Ray soft- en hardware en VMware View 4.0 stijgt de behoefte en vraag naar VDI razendsnel. Al deze eindgebruikers willen over een eigen desktop-omgeving
beschikken. Scense biedt niet alleen dat voordeel voor de eindgebruiker, maar ook een nóg eenvoudiger beheer voor de ict-afdelingen bij deze bedrijven. Een groot voordeel voor DHS is dat Scense al samenwerkingsverbanden met Sun en VMware heeft."

Beide heren zien voor 2010 en 2011 een snelgroeiende markt op VDI-gebied. De laatste jaren zijn vele serveromgevingen gevirtualiseerd, nu volgt de logische stap van de desktop-omgeving.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3293030). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.