Managed hosting door True

Decos geeft op Zorg & ICT tips over digitaliseren

 

Decos, specialist in document- en informatiebeheeroplossingen, neemt ook dit jaar deel aan de vakbeurs Zorg&ICT vanaf 30 maart in de jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement laat Decos zien welke mogelijkheden er binnen de zorgsector zijn om de administratieve processen te optimaliseren en kostenbesparingen te realiseren.

Speciaal voor de beurs Zorg&ICT geeft Decos tien tips om administratieve processen te digitaliseren. Decos staat direct bij de ingang van hal 1, stand B010. Daar wordt ook het document managementsysteem Decos D5 gedemonsteerd."De zorgsector is volop in beweging en we zien dat veel organisaties inzetten op digitalisering en professionalisering van het informatiebeheer", stelt Bas van der Putten van Decos. "Zorginstellingen hebben net als overheidsdiensten te maken met striktere voorschriften op het gebied van informatiebeveiliging. Veel organisaties laten zich tegenwoordig goed informeren waar ze moeten beginnen en met welke voorwaarden zij rekening dienen te houden. We merken dit vooral in de toegenomen vraag naar onze adviesdiensten. Wij delen graag onze expertise tijdens Zorg&ICT en daarom ontvangt iedere bezoeker aan de stand tien tips voor succesvolle digitalisering. Voor ons is Zorg&ICT een goede mogelijkheid om van verschillende organisaties te horen waar zij in de praktijk tegenaan lopen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3290593). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.