Managed hosting door True

Virtual Affairs ontwikkelt intranet concept MONCE

 

Virtual Affairs heeft op basis van eigen ervaringen en best practices het intranet concept MONCE ontwikkeld. MONCE (Microsoft SharePoint at Once) is een standaard en compleet ingericht intranet op basis van SharePoint 2010.

Dit gepersonaliseerde communicatie-, kennisdeling- en samenwerkingsplatform is 16 maart geintdruceerd tijdens het Congres Intranet 2010. MONCE 2010 is de opvolger van MONCE 2007. Virtual Affairs zet MONCe in bij klanten zoals Univé, SNS Reaal, Nassau en Stayokay.

MONCE 2010 is volgens Virtual Affairs geschikt voor organisaties die overwegen SharePoint 2010 in te zetten voor het onderling communiceren, delen van kennis en samenwerken. Het is ontwikkeld op basis van eigen ervaringen opgedaan in meer dan 30 SharePoint intranet-implementaties. De implementatie van MONCE 2010 kan snel gebeuren, omdat een groot deel van de functionaliteit reeds voorgeconfigureerd is, aldus Virtual Affairs.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3290221). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.