Managed hosting door True

Anita Barker channel manager RES Software

 

Anita Barker is in maart in dienst getreden bij RES Software als channel manager Nederland. Zij zal zich richten op het verder ontwikkelen van de relaties met de verschillende partners en zal hen ondersteunen bij marketing- en sales-activiteiten.

Voordat Anita Barker in dienst trad bij RES Software werkte ze tien jaar bij HP in Nederland. Hier heeft ze als business partner manager veel ervaring opgedaan. Barker werkte samen met verschillende soorten partners, van distributeurs en grote resellers tot partners in het mkb. Daarvoor had ze een soortgelijke functie bij beveiligingssoftware-leverancier McAfee en heeft ze bijgedragen aan de opbouw van de verschillende kanalen voor de Nederlandse markt.

"Het enthousiasme en de gedrevenheid binnen RES Software spraken me direct aan", zegt Barker. "Ik kijk er erg naar uit om de verschillende partners te leren kennen om te onderzoeken hoe we het beste uit onze samenwerking kunnen halen. RES Software is altijd erg betrokken geweest bij zijn partners en die trend wil ik graag doorzetten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3288838). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij RES

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.