Managed hosting door True

Nieuw A-Server partnerprogramma

 

Het Belgische A-Server kondigt de introductie aan van een certificatieprogramma voor het resellerkanaal. Actieve resellers van managed services kunnen intreden. Het certificatieprogramma is toegespitst op de verkoop van back-up en disaster recovery diensten aan kleine en middelgrote ondernemingen in België en Nederland.

Jorre Belpaire, directeur verkoop van A-Server, wil voornamelijk de reselleractiviteiten stroomlijnen, zodat de juiste reseller de juiste middelen krijgt. "Zo kan A-server samen met de reseller de verkoop helpen stimuleren en de marketingactiviteiten onderbouwen. Er is ook behoefte trainingen en technische opleidingen. Via gold en platinum certificatie kan een partner op het juiste niveau toetreden."

De voordelen van het certificatieprogramma zijn samengevat in drie luiken. Enerzijds biedt A-Server een ‘cash back' plan aan voor het behalen van verkoopsdoelstellingen. Anderzijds verkrijgt de partner een ‘kick back' terugbetaling van de marketingonkosten. Daarnaast worden er ook nog gratis producten aangeboden, waaronder een back-up en disaster recovery instapmodel.

Arvid Fossen, marketingdirekteur van A-Server, voegt er nog aan toe dat het certificatieprogramma toegang biedt tot nieuwe producten. "De platinum partners krijgen een gratis testplatform van de Smart Style Office unit, een all-in-one it-product dat cloud computing voordelen biedt in het kantoor zelf."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3282343). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.