Managed hosting door True

Oracle+Sun Welcome event op 24 maart

 

Op 24 maart wordt voor klanten en partners het Oracle+Sun Welcome event gehouden. Luc Opdebeeck, senior vice president EMEA Strategy bij Oracle, zal daar meer vertellen over de integratie en hoe de partners van Sun gaan samenwerken nu Sun onderdeel is geworden van Oracle.

Tijdens informatieve sessies wordt ingegaan op Oracle's plannen voor het ontwikkelen en leveren van open en geïntegreerde systemen - van applicaties naar disk. Technologiedeskundigen en customer service executives zullen inzicht geven in de strategie van Oracle over alle producten, zoals servers, storage, netwerken en software. Ook wordt ingegaan op de integratie van alle componenten. Verder staat de vereenvoudiging van it-beheer en de kostenverlaging van systeemimplementatie en -integratie centraal. Tot slot worden de ontwikkelingen rond onder meer SPARC, Solaris en het Java-platform besproken.

Tevens is er de ontbijtsessie 'Partner-Only Briefing'. Partners horen van het Oracle alliances & channels management wat de partnerstrategie van Oracle is.

Het evenement vindt plaats op 24 maart in Regardz Mariënhof in Amersfoort.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3280162). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.