Managed hosting door True

Force10 gaat voor beursgang

 

Force10 Networks, leverancier van 10 gigabit ethernet (GB) netwerken, gaat voor een beursgang. Het hoopt daardoor 144 miljoen dollar binnen te halen voor verdere uitbreiding.

Force10 is al de vierde netwerkleverancier die voor een beursgang gaat. Eerder maakten Meru Networks, Mitel en Fortinet hier al plannen voor. Sommige staan inmiddels al genoteerd.

Uit documenten die gedeponeerd zijn bij de Amerikaanse beurswaakhond SEC blijkt dat Force10 in 2009 rond 119 miljoen dollar heeft omgezet met een verlies van 54,9 miljoen dollar. Ruim 43 miljoen dollar werd in het vierde kwartaal omgezet met een verlies van 7,6 miljoen dollar.

Force10 Networks is net als concullega Arista Networks, een 'new kid on the block' die het opneemt tegen partijen als Cisco en HP ProCurve. De leverancier hoopt meer als alternatief naar voren te komen nu Cisco en HP ProCurve stevig met elkaar concurreren. Force10 wordt in Nederland gedistribueerd door Zycko.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3278258). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.