Managed hosting door True

VDD IQware gaat partnership aan met Unit4

 

VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het enterprise content management systeem Hyarchis.Net, heeft een overeenkomst getekend met Unit4.

Met deze samenwerking zegt Unit4 in staat te zijn documentmanagement aan te bieden als onderdeel van zijn totaalpakket aan producten en diensten voor accountants en financieel specialisten.

Gezien de toenemende stroom aan documenten wordt het steeds belangrijker om documentmanagement in te zetten voor belangrijke processen als het voeren van administraties, het uitwerken van werkprogramma's, het maken van accountants- en fiscale rapporten, het doen van de fiscale aangifte en salarisverwerking, aldus de twee partners. 

Door verscherpte wet- en regelgeving en de groeiende aansprakelijkheid van accountants en financieel specialisten, ontstond er voor Unit4 een toenemende vraag naar een documentmanagementsysteem. Hyarchis.Net is evenals de Unit4-oplossingen gebaseerd op de Microsoft.Net-technologie en daarom eenvoudig te integreren in de bestaande oplossingen, aldus Unit4.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3275789). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.