Managed hosting door True

Digacom wordt Cisco ATP Video Surveillance Partner

 

Digacom mag zich Cisco ATP (Authorized Technology Provider) Video Surveillance noemen. Specialisten van het bedrijf, onderdeel van BAM Techniek, hebben de benodigde certificaten behaald.

Met de Cisco Video Surveillance-hardware- en -softwareproducten kunnen oplossingen voor videobewaking gebouwd worden, die werken via ip. Dit bekent bijvoorbeeld dat ze geïntegreerd kunnen worden in een unified communications-infrastructuur. Zo kan het beeld van de bewakingscamera's worden bekeken op ip-telefoons.

Digacom bezat reeds de Cisco-certificaten Registered Partner, Premier Certified Partner, Advanced Unified Communications, Express Foundation en SMB Specialization. 'Het behalen van de status van Cisco ATP Video Surveillance is een bekroning op ons werk', zegt Jasper van 't Wout, directeur van Digacom. "Een dergelijke certificatie is voor klanten een belangrijke waarborg dat ze kunnen vertrouwen op de expertise van de specialisten van Digacom en van de geavanceerde bewakingsoplossingen die wij bouwen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3273092). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.