Managed hosting door True

CeBIT 2010: Cisco levert security zonder 'grenzen'

 

Cisco pakt de huidige zakelijke beveiligingsuitdagingen aan met een nieuwe architectuur die gebruikers eenvoudig en veilig toegang geeft tot informatie vanaf ieder apparaat en iedere locatie.

De Cisco Secure Borderless Network-architectuur verandert de zakelijke beveiliging op vier gebieden: zakelijke endpoints (mobiel of vast), de ‘internet-edge', het datacenter en beleid dat rekening houdt met context en locatie.

De eerste aankondiging binnen deze architectuur is de AnyConnect Secure Mobility-oplossing. Daarnaast breidt Cisco TrustSec uit waardoor organisaties over meer gedetailleerde identiteitscontrole binnen het beveiligingsbeleid kunnen beschikken en continue beveiliging en bescherming wordt gegarandeerd. Dit is vooral belangrijk omdat werknemers steeds mobieler worden en nieuwe vormen van webgebaseerde samenwerking en communicatie gebruiken, waarbij traditionele beveiliging ontoereikend is.

AnyConnect Secure Mobility
AnyConnect Secure Mobility integreert functionaliteit van de Cisco AnyConnect Secure Mobility Client, de Cisco IronPort S-serie Web Security Appliance en de Cisco Adaptive Security Appliance-firewall. De oplossing maakt gebruik van de nieuwe generatie remote access, geavanceerde webbeveiliging en mogelijkheden om bedreigingen op te sporen, en biedt bedrijven de mogelijkheid hun bedrijfsbeleid en controles uit te breiden naar mobiele gebruikers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3272981). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.